Huiswerkbegeleiding

Wij zijn doorlopend opzoek naar vrijwilligers die de huiswerkbegeleiding bij onze stichting kunnen verzorgen. Stuur een mail naar amalrijswijk@hotmail.com of neem contact op via 06 8469 7008 bij interesse.

In verband met corona is huiswerkbegeleiding binnen onze stichting tijdelijk opgeschort.

Stichting Amal Rijswijk verzorgt wekelijks huiswerkbegeleiding voor middelbare scholieren.

Op de volgende dagen en tijdstippen wordt er begeleiding gegeven:

Dag Tijdstip
Maandag 18:30 - 20:30 uur
Woensdag 18:30 - 20:30 uur

Regels en voorwaarden huiswerkbegeleiding

• Uw kind dient zich goed te gedragen en zowel de leerkracht als de dienstdoende toezichthouder te gehoorzamen.
  • De lessen worden gestart op de afgesproken tijd. Uw kind dient op tijd aanwezig te zijn.
  • Gebruik van mobiele telefoons tijdens de les, afgezien van Magister, is verboden.
  • De stichting is niet aansprakelijk voor vermissingen en/of beschadigingen van de spullen van uw kind.