Koningsdag

De koningsdag is op vrijdag 27 april weer uitgebreid gevierd bij stichting Amal Rijswijk.

Voor de kinderen waren er springkussens en een wedstrijd Koningsdag kleurplaten kleuren verdeeld in drie leeftijdscategorieën. Elk kind die een kleurplaat inleverde kreeg een potje bellenblaas, daarnaast was er voor iedere categorie een eerste prijs namelijk een cadeaubon. Er waren dan ook veel kinderen die meededen aan deze wedstrijd.

Er waren poffertjes en suikerspinnen voor de kinderen (en volwassenen :-), tussendoor kregen de kinderen een pakje appelsap. Aan het eind van de middag was er onze jaarlijks terugkerende barbecue met overheerlijke saté en natuurlijk de haring van visspecialist De Zeevruchten waarvoor men graag in de rij ging staan.

 

 

Net zoals voorgaande jaren was de opkomst/toeloop weer heel hoog waaruit blijkt dat Steenvoorde Zuid geniet van de activiteiten die stichting Amal doet op Koningsdag.

Zonder de tomeloze inzet van de vrijwilligers was het niet mogelijk geweest om deze zo succesvolle dag te organiseren, aldus Henk Weidema organisator van de Koningsdag namens stichting Amal Rijswijk.